Dr. Marius van Hoogstraten

Voorganger en filosoof Marius van Hoogstraten (1985) is sinds mei 2020 postdoctoraal onderzoeker Vrijzinnige Theologie aan het Doopsgezind Seminarium. Hij ondersteunt Chris bij colleges en lezingen en volgt in zijn onderzoek het spoor van een specifiek doperse vindingrijke theologie.

Zijn proefschrift Theopoetics and Religious Difference: The Unruliness of the Interreligious. A Dialogue with Richard Kearney, John D. Caputo and Catherine Keller is in 2020 bij Mohr Siebeck verschenen. Bekijk hier de opname van de boekpresentatie met onder meer Catherine Keller.

Marius woont met zijn gezin in Hamburg (Duitsland).

https://v-u.academia.edu/MariusvanHoogstraten
https://www.mariusvanhoogstraten.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s