Prof. Chris Doude van Troostwijk

Theoloog, filosoof en theaterwetenschapper Chris Doude van Troostwijk (1962) is gastprofessor Vrijzinnige Theologie aan het Doopsgezind Seminarium. Hij werkt in die periode aan een Handlexicon voor vrijzinnig geloven en denken en aan een onderzoek onder de titel “Solidaire onwetendheid – hoe het Geheim vrijzinnigen verbindt”. Naast onderwijs en nascholing aan de VU organiseert hij studiedagen en reist hij door het land om lezingen te geven in doopsgezinde en vrijzinnige gemeenten.

Chris’ pagina op academia.edu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s