Age Kramer

Age Kramer (1954) werkte bij de IKON-TV, de Protestantse Kerk Amsterdam en het Zeister Zendingsgenootschap. Hij is nu pastoor in de Oud-Katholieke Kerk van Nederland. Voor zijn proefschrift onderzoekt hij in hoeverre de fenomenologie van Michel Henry verrijkend kan zijn voor het begrip van de incarnatie. Henry ziet het leven dat zich in mensen incarneert als datgene dat mensen van dieren onderscheidt en niet zozeer datgene dat Christus van de ander mensen onderscheidt. Hij identificeert het leven met God.

Age woont in Egmond en fietst graag een rondje in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s